Taxe si Regulament

Pescuit in regim catch & release (C&R) / TAXA PE PARTIDA

50 Ron /12 ore ( interval orar 06-18 ) / 100 Ron /24 ore ( interval orar 18-18 )

Pescuit CU RETINERE / TAXA PE PARTIDA

75 Ron /12 ore ( interval orar 06-18 ) /  150 Ron /24 ore ( interval orar 18-18 )

Reguli si conditii pescuit cu taxa pe partida

 • Partida de zi ( 12 ore ) este cuprinsa intre intervalele orare 06:00-18:00.

Partidele de zi (12 ore ) sunt permise in toate zilele saptamanii (Luni-Duminica)

 • Partidele de zi/noapte ( 24 ore ) sunt permise dupa cum urmeaza :

Vineri ora 18:00--Sambata ora 18:00   sau   Sambata ora 18:00--Duminica ora 18:00

( in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi, pescuitul pe timp de noapte este STRICT INTERZIS ! )

 1. Pescarul trebuie sa isi faca rezervare cu minim 48 de ore inaintea partidei (pentru alegerea locului de pescuit, pentru a evita aglomeratia si pentru a se asigura ca nu este vreun concurs in desfasurare).
 2. Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete) pe un loc de pescuit. Pescarul care doreste sa pescuiasca cu mai mult de 4 scule va fi obligat sa achite o taxa suplimentara de 25 lei / scula suplimentara.
 3. In cazului PARTIDEI DE PESCUIT CU RETINERE , pescarul poate retine din captura o cantitate de 5 Kg de peste / partida de 12 ore ( crap , cteno cu greutate intre 1 si 4 Kg  sau caras ).
 4. Dupa atingerea cantitatii de peste prevazuta in taxa achitata, pescarul are obligatia sa elibereze peste prins ulterior.Cantitatea de peste ce depaseste cantitatea admisa nu poate fi retinuta ! chiar daca se doreste achitarea unei sume suplimentare.    Exemplu : daca a fost achitata o taxa de 12 ore cu retinere de 5 KG, dupa ce se prind cele 5 Kg si pescarul doreste sa continuie partida de pescuit , pestele prins ulterior se elibereaza pe loc nu la sfarsitul partidei !!!
 5. Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
 6. Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
 7. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind semnalizat de borna de culoare verde care indica numarul standului si va pescui numai pe directia inainte.
 8. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.
 9. Este interzis pescuitul la BOMBA.
 10. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 11. Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura.Pescarului care este prins cu mai mult de doua carlige pe montura i se anuleaza partida pe loc.
 12. Este interzisa nadirea si plantarea cu navomodelul. ( Aceasta este permisa numai pentru pescarii cu abonament )
 13. Este strict interzisa nadirea cu PORUMB SAU ALTE TIPURI DE SEMINTE NEFIERTE!!!
 14. Fiecare pescar va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime)  si sac de pastrare ( pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta : 5Ron/12 ore saltea si 2Ron/12 ore sac de pastrare.
 15. Pescarul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferente de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
 16. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 17. Pescarul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
 18. Scaldatul este interzis.
 19. Pe toata durata partidei de pescuit, masina pescarului va stationa obligatoriu langa drumul de acces, in raza locului de pescuit.
 20. Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta).Persoanei care paraseste bazinul piscicol fara a anunta (indiferent de justificare) i se anuleaza partida pe loc.
 21. Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte).
 22. Intrucat , pescarul se afla in incinta unei PROPRIETATI PRIVATE, acesta trebuie sa respecte REGULAMENTUL INTERN . In cazul in care acesta va fi surprins ca SUSTRAGE / ASCUNDE peste , altul decat cel ce i se cuvine conform REGULAMENTULUI , se face vinovat de FURT , fiind retinut pana la sosirea organelor de politie, urmand a fi luate masurile legale.
 23. Prin plata taxei de pescuit clientul accepta INTEGRAL  si NECONDITIONAT prevederile acestui REGULAMENT.

 

Pescuit in regim catch & release (C&R) pe baza de ABONAMENT

Sunt disponibile doua abonamente, dupa cum urmeaza:

10 partide de 12 ore - 450 Ron
20 partide de 12 ore - 850 Ron

 

 

Pescuit CU RETINERE pe baza de ABONAMENT

Sunt disponibile doua abonamente, dupa cum urmeaza:

10 partide de 12 ore - 800 Ron
20 partide de 12 ore - 1500 Ron

 

Fiecare abonat va primi si semna un contract in dublu exemplar care va contine clauzele de mai jos. Pentru contravaloarea abonamentului, pescarului i se va emite bon fiscal.

Evidenta partidelor de pescuit se va tine intrun registru aflat la administratorul baltii. Fiecare partida va fi datata si insotita de urmatoarele informatii: durata partidei, si obligatoriu semnatura abonatului.

Reguli si conditii pescuit cu ABONAMENT

Abonamentul este nominal si netransmisibil.

 • Partida de zi ( 12 ore ) este cuprinsa intre intervalele orare 06:00-18:00.

Partidele de zi (12 ore ) sunt permise in toate zilele saptamanii (Luni-Duminica)

 • Partidele de zi/noapte ( 24 ore ) sunt permise dupa cum urmeaza :

Vineri ora 18:00--Sambata ora 18:00   sau   Sambata ora 18:00--Duminica ora 18:00

( in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi, pescuitul pe timp de noapte este STRICT INTERZIS ! )

 

 1. Partida de zi ( 12 ore ) este cuprinsa intre intervalele orare 06:00-18:00.
 2. Partida zi/noapte ( 24 ore ) este cuprinsa intre intervalele 18:00 – 18:00
 3. Partida de 12 ore incepe la orele 06:00, iar cea de 24 ore incepe la orele 18:00.
 4. Pescuitul de noapte este disponibil numai in cazul partidelor de 24H.
 5. Abonatul are dreptul la un numar de partide conform abonamentului achizitionat, acestea putandu-se cumula in partide mai lungi de 12 ore (ex. 24, 36, 48 de ore).
 6. Partidele incluse in abonament sunt valabile numai pentru anul in curs.
 7. Abonatul trebuie sa isi faca rezervare cu minim 48 de ore inaintea partidei (pentru alegerea locului de pescuit, pentru a evita aglomeratia si pentru a se asigura ca nu este vreun concurs in desfasurare).
 8. In cazului ABONAMENTULUI DE PESCUIT CU RETINERE , pescarul poate retine din captura o cantitate de 5 Kg de peste / partida de 12 ore ( crap ,cteno cu greutate intre 1 si 4 Kg  sau caras ).
 9. Dupa atingerea cantitatii de peste prevazuta in taxa achitata, pescarul are obligatia sa elibereze peste prins ulterior. Cantitatea de peste ce depaseste cantitatea admisa nu poate fi retinuta chiar daca se doreste achitarea unei sume suplimentare.    Exemplu : daca a fost achitata o taxa de 12 ore cu retinere de 5 KG, dupa ce se prind cele 5 Kg si pescarul doreste sa continuie partida de pescuit , pestele prins ulterior se elibereaza pe loc nu la sfarsitul partidei !!!
 10. Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
 11. Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
 12. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind semnalizat de borna de culoare verde care indica numarul standului si va pescui numai pe directia inainte.
 13. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.
 14. Este interzis pescuitul la BOMBA.
 15. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 16. Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete) pe un loc de pescuit.Pescarul care doreste sa pescuiasca cu mai mult de 4 scule va fi obligat sa achite o taxa suplimentara de 25 lei / scula suplimentara.
 17. Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul. ( Gratuit )
 18. Abonatul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
 19. Abonatul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
 20. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.
 21. Este interzis pescuitul la BOMBA.
 22. Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura. Abonatului care este prins cu mai mult de doua carlige pe montura i se anuleaza abonamentul pe loc.
 23. Este strict interzisa nadirea cu PORUMB SAU ALTE TIPURI DE SEMINTE NEFIERTE!!!
 24. Fiecare abonat va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime)  si sac de pastrare ( pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta : 5Ron/12 ore saltea si 2Ron/12 ore sac de pastrare.
 25. Abonatul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferent de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
 26. Abonatul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
 27. Scaldatul este interzis.
 28. Pe toata durata partidei de pescuit, masina pescarului va stationa obligatoriu langa drumul de acces, in raza locului de pescuit.
 29. Abonatul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta). Abonatului care paraseste bazinul piscicol fara a anunta (indiferent de justificare) i se anuleaza abonamentul pe loc.
 30. Abonatul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte).
 31. Intrucat , pescarul se afla in incinta unei PROPRIETATI PRIVATE, acesta trebuie sa respecte REGULAMENTUL INTERN . In cazul in care acesta va fi surprins ca SUSTRAGE / ASCUNDE peste , altul decat cel ce i se cuvine conform REGULAMENTULUI , se face vinovat de FURT , fiind retinut pana la sosirea organelor de politie, urmand a fi luate masurile legale.
 32. Prin plata taxei de pescuit clientul accepta INTEGRAL  si NECONDITIONAT prevederile acestui REGULAMENT.

 

 

Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente , incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia.